четверг, 15 мая 2014 г.

Юлія Тимошенко готує "революцію"


Тимошенко Юлия Владимировна
Тимошенко Юлия 14.jpg
Дважды Премьер-Министр Украины (2005, 2007-2010гг.), дважды могла стать Президентом Украины (2005, 2010), дважды в отношении нее возбуждались уголовные дела (2001, 2010). Председатель партии ВО "Батьківщина"
Регіональні виборчі штаби кандидата в президенти України Юлії Тимошенко отримали директиву з генерального штабу на вул., Турівській що в Києві до 25 травня скласти списки координаторів мобільних груп для організації пікету і блокування роботи ЦВК після проголошення попередніх результатів виборів в ніч на 26 травня.  
Окрім оприлюдненого інсайду групи "ЄвроМайдан" ця інформація набирає актуальності серед "польовиків" на місцях та в місті Києві.  
Не буду вдаватися до цінової політики кампанії, цю справу я залишаю прокуратурі та іншим відповідним органам і міжнародним спостерігачам.  
Ця тактика протидії політичній поразці пояснюється тим, що за попередніми підрахунками соціологічних служб, зокрема КМІСу, 54,7% проголосували б за Петра Порошенка, 9,6% - за Юлію Тимошенко, 6,7% - за Сергія Тигіпка,відповідно, у першому турі голосування український виборець може отримати можливість вирішити долю країни, а Україна отримати свого президента.  
Звичайно, в планах Юлії Тимошенко програма мінімум ще попереду, і це отримання кабінету прем'єр-міністра з розширеними повноваженнями, і її поразка зі значним відривом вже в першому турі відбирає в неї право вагомого голосу, адже за іншими підрахунками у другий тур, якщо такий відбудеться, може увійти Сергій Тігіпко на заміну Юлії Тимошенко.  
Щодо організації масових заворушень, варто зазначити, що з відомих причин вони будуть мати штучний характер, і ніяк не можуть носити визначення - революція. Переворот - так, але не "слово більшості", і цим кроком Юлія Тимошенко може остаточно поставити крапку у своїй політичній кар'єрі.
https://www.facebook.com/nusspavlo/posts/243152145876481

Комментариев нет:

Отправить комментарий